Bestellen bij Islamazon.nl gaat via een paar eenvoudige stappen.

Account aanmaken

Om bij Islamazon.nl te kunnen bestellen heeft u een account nodig. Klik op 'Mijn Islamazon' rechtsboven op de pagina. Hier klikt u vervolgens op ‘volgende’ in het vak “ik ben een nieuwe klant”. Daarna kunt u uw gegevens invullen voor een profiel. Zodra u succesvol bent aangemeld, kunt u een bestelling plaatsen.

Stap 1 – Selecteer uw producten

• Met de knop 'in winkelwagen' of 'bestellen' voegt u een product toe. Wilt u meerdere exemplaren bestellen, pas dan het aantal aan.
  • Met de knop 'Doorgaan met kopen...' gaat u terug naar de winkel.
  • Heeft u zich bedacht? Klik dan op het rode kruisje om een product te verwijderen.
  • Klaar met winkelen? Klik dan op afrekenen.

Stap 2 – Controleer uw adresgegevens

U kunt hier aangeven wat het bezorgadres van de bestelling moet zijn. Indien u een ander adres wenst te gebruiken kunt u dit hier toevoegen. Klik zodra al uw gegevens correct zijn op ‘volgende’.

Stap 3 – Kies uw betaalmethode

U kunt hier aangeven wat het factuuradres van de bestelling moet zijn. Indien u een ander adres wenst te gebruiken kunt u dit hier toevoegen. Selecteer de gewenste wijze van betaling voor deze bestelling. U kunt op de volgende manieren betalen.
  • iDEAL Internetbankieren
  • Vooruitbetalen per bank/giro
  • Paypal

Klik zodra al uw gegevens correct zijn op ‘volgende’.

Stap 4 – Bevestig uw bestelling

In deze stap krijgt u een overzicht van uw bestelgegevens.
  • Klopt alles? Dan kunt u de bestelling afronden met de knop ‘Bevestigen’.
  • Wilt u iets wijzigen? Klik dan op ‘Wijzig’ of op 'Terug' en pas uw bestelling aan.